miércoles, 30 de abril de 2008

Quart Programa

Després d'una llarga espera, ja tenim el 4t programa! Esperem que us agradi.

El càsting:
  • Amb l'aNNa.
Les insòlites:
  • Apallissat a mans d'un aparcacotxes
  • La iaia i el pessic genital
  • 13 títols en 82 anys
Trendències
  • Rànquing de les millor vestides
  • Rànquing de les pitjor vestides
  • Rànquing de les més estrafalàries
El cinema:
  • Adaptacions de còmic & superherois
  • Top 5 d'adaptacions de còmic
Sexe:
  • Interrogatori a l'aNNa.


Les cançons de les seccions:
- Intro --> Don't look back into the sun - The Libertines
- Càsting --> Caperucita feroz - La orquesta Mondragón
- Re-opening --> The trooper - Iron Maiden
- Trendencias --> Like a Virgin- Madonna
- Cine --> Movirecord
- Sexe --> Ding Dong Song - Günter
- Ending --> Angie - Rolling Stones

Les cançons del programa:
- Mola mazo - Camilo Sexto
- Majareta - La Fuga
- Don't stop the music - Rihanna
- In my place - Coldplay

Escolta'ns on-line:





Primera Part (30 min)





Segona Part (60 min)

Descarrega'ns al teu ordinador:
- Primera Part (30 min)
- Segona Part (60 min)

sábado, 12 de abril de 2008

Tercer Programa!

Aquí va:

El càsting:
  • A la Bet, una noia molt maca i simpàtica
Les insòlites:
  • 122 gays morts al Brasil
  • Porno per cecs
  • Chinesos vs. Gitanos
Esports:
  • Què li passa al Barça?
  • Ronadlinho i la coca...
  • Rikjaard i els nens...
  • L'afició del Barça
Sexe (amb la Yuko):
  • Somnis eròtics femenins
  • La masturbació: Mites i tècniques
La Cuina (amb el Xavi):
  • Amanideta fresca
  • Chocolata per disfrutar
  • Pudding

Les cançons de les seccions:
- Intro --> Don't look back into the sun - The Libertines
- Càsting --> Caperucita feroz - La Orquesta Mondragón
- Re-opening --> Kids aren't alright - The Offspring
- Esports --> Maradona - Los Piojos
- Sexe --> Ding Dong Song - Günter
- Cuina --> The passenger - Iggy Pop
- Ending --> Walk On - U2

Les cançons del programa:
- My Place - Nelly
- Twist Girl - Cañita Brava
- Big Sausage Pizza - Porn For The Blinds
- I want to break free - Queen
- Himne de la Champions
- Grace Kelly - Mika
- It won't be long - The Hives

Escolta'ns On-line:







Primera Part (30 min)







Segona Part (60 min)

Descarrega'ns al teu ordinador:
- Primera Part (30 min)
- Segona Part (60 min)

viernes, 11 de abril de 2008

Cuina 2: Advocat Cupido, base de xocolata i pudding d'avellanes.

Benvinguts a una nova entrega de cuina. A la ràdio, bé per falta de temps, o per dinamitzar la secció, he dit els ingredients molt ràpid, i possiblement, no hagueu agafat res de la recepta de l'advocat Cupido. No passeu pena, que jo sempre en acabar el programa penjaré totes les receptes en aquesta pàgina que s'han currat aquí els mestres.

Comencem:

ADVOCAT CUPIDO

Per fer aquesta espècie d'amanida, només necessitau un advocat per persona, més o menys (per dur una mica de compte) 5 gambes cuites i pelades (aquestes tan mones d'1 € la bossa del Carrefour), més o menys la mateixa quantitat de salmó que de gambes, la carn de 2 musclos per persona, la part del cor d'una lletuga (aquestes petitetes que venen 6 unitats per 2 € al Carrefour, també) i per últim, salsa rosa.

A un dels programes, duré tota una secció de fer salses. Fins aleshores, la compreu ja feta. Anem per feina!

El procediment és senzill. Es buiden els advocats i es piquen tots els ingredients ben finets. Es posen a un bol i es barregen amb la salsa rosa. No poseu massa salsa rosa, o us empalagarà. Una vegada fet això, doncs tornau emplenar les closques dels advocats amb la mescla que teniu feta, i ho presenteu damunt talls de tomàtiga, o damunt fulles d'amanida, el que volgueu.

Advertiment: Com tothom que tengui un poc de sesera, un pot pensar: "Ei! si buidem l'advocat, afegim gambes, salmó, musclos, enciam i salsa rosa, i tornam omplir, per ous ha de sobrar material!". Doncs esteu d'enhorabona! Ara ja podeu afirmar que sou la mar de llestos i provar la vostra obra d'art.



BASE DE XOCOLATA

Per fer aquesta base, només necessiteu 250 grams de xocolata per a postres (70 % de cacau aprox.), 4 vermells d'ou, 70 grams de mantega, 1 tassó de llet i sucre al gust (1 cullarada aprox. per cada vermell d'ou).

Per una banda, feu una barreja amb els vermells d'ou i el sucre i la deixeu apartada. Per altra banda, a una olla antiadherent, es fica a foc molt lent, la xocolata, la mantega i el tassó de llet, i es va removent fins que quedi una mescla homogènia.

Una vegada s'hagi mesclat tot bé, s'apaga el foc, i s'afegeixen els vermells d'ou amb el sucre (ojo, si, i només si l'olla ja és fora del foc).

Apa, ja teniu una base de xocolata per preparar mousse, pudding (com veurem unes línies més avall), fer una fondue, o utilitzar eròticament. Feis el favor d'almenys fer la recepta bé. El que feu després d'haverla fet, ens la rota a tots.

PUDDING DE XOCOLATA I AVELLANES

Ara veurem una de les maneres de fer servir la base de xocolata.

Per a aquesta recepta, el que necessiteu és la base de xocolata abans esmentada, 3 cruasans del dia anterior, 150 grams de sucre, 800 mililitres de llet, 5 ous sencers, un grapat d'avellanes, la pell ratllada d'una taronja i canyella molta.

Procediment senzillíssim. Es posa la llet a ebullició en una olla, i una vegada calenta, s'afegeix la base de xocolata i movem tot ben bé fins que quedi algo així com homogeni. Cuan estigui a punt, es fica la pell de la taronja ratllada, canyella en pols al gust, i les avellanes (si es volen a trossets i no senceres). Es passa tot per la batidora.

Apart, feim un caramel amb sucre i una paella (o directament ho compreu) i forram amb el caramel la base del motlle. Hi posem els tres cruasans a trossets i tiram damunt la mescla que hem batut. Es fica tot "al baño maría" dins el forn precalentat a 200-220 graus, i el pudding estarà fet quan punxem amb un palillo la part del mig del pudding i aquest palillo surti net.

Aclaració: Per fer alguna cosa "al baño maría" l'aigua ha de passar la meitat del motlle, així ens assegurem que no es formin bosses d'aire dins el pudding (o el que estem fent en aquell moment).

Esper que us hagin agradat les receptes tant com a mi comentar-les al programa. Fins a la propera trobada! Bon apetit!

martes, 8 de abril de 2008

Cuina 1: Base per a sopes i cremes, peix a la sal i macarrons a la gitana.

Primer de tot, vull demanar perdó perquè no em vaig adonar de lo curts que es passen 15 minuts, i me'n vaig enrollar massa amb les receptes.

En aquesta pàgina aniré publicant les receptes que vagin sortint als programes als qui vagi, i mitjançant els comentaris, que periòdicament jo aniré mirant, podeu suggerir variacions de les meves receptes, opinar sobre elles i també demanar receptes que voleu que les expliqui amb més detall al programa.

BASE PER A SOPES I CREMES

La base per gairebé la majoria de cremes i sopes és el pollastre, la patata i un poquet de ceba. Aquí en els escrits, procuraré ser més precís amb les mesures.

Per prepara qualsevol crema/sopa el que heu de fer el primer de tot és ficar una ceba a 4 trossos, dues patates a 4 trossos també cadascuna i una cuixa de pollastre a una olla, amb 4-5 dits d'aigua. I a continuació es segueixen les següents receptes:

Per a sopa de pollastre:

A la base anterior se li afageixen una o dues pastanagues a dos trossos cadascuna, api i porro al gust a trossos, 1 tomàtiga a la meitat, un fil generós d'oli d'oliva i un ós de porc, per donar-li sabor. Es deixa bullir durant tres hores aproximadament a foc molt lent, i tastam. Corregim de sal, i ja tenim un brou per a bullir fideus i poder menjar calent, per molt poc diners.

Per a crema de carabassa:

A la base esmentada, se li afageixen pastanagues i carabassa al gust. Es deixa bullir tot fins que els ingredients són tous, i una vegada retirat del foc, es passa per la batidora. Una vegada tengueu la crema ja feta, es pot ficar un pèl de nata per cuinar líquida, i també un bon raig d'oli d'oliva (al final, ja que dóna més sabor). Es tasta i rectifica de sal i pebre, i a menjar! (Per a qualsevol crema, per exemple de xampinyons/bolets o carabassó, es substitueix la carabassa per l'ingredient del qual voleu fer la crema).

PEIX A LA SAL

Per preparar el peix, només necessitam qualsevol varietat de peix blanc (una peça sencera per persona, sense ventre però amb escames), bastanta sal gruixuda, llimona i herbes aromàtiques.

L'elaboració és senzilla: s'agafa el peix, i per l'obertura del ventre es fica un tall de llimona i les herbes aromàtiques. Una vegada fet això, es posa una base de sal gruixuda a una safata apta pel forn, es posa el peix adamunt, i es tapa completament amb més sal gruixuda. S'esquitxen unes gotes d'aigua per damunt la sal (sense passar-se) i es fica al forn durant 20-25 minuts, a uns 200-220 graus de temperatura.

Una vegada tret la safata, es lleva la capa superior de sal i es menja el peix SENSE PELL. Recordeu que la pell ha de portar escames, i no són gaire agradables de menjar.

MACARRONS A LA GITANA

Doncs per aquesta recepta necessitam un paquet de salsitxes frankfurt (45 cèntims*), un pot de tomàquet (60 cèntims*) i un paquet de pasta (no supera els 90 cèntims*). Es bull la pasta, i a una paella es sofregeixen les salsitxes amb oli, es posa el tomàquet fregit i s'afageix la pasta ja bullida. Si compres un pot gran de tomàquet, fins i tot pots tenir menjar per a 4 persones amb 2 €.

Espero que us hagi agradat. Tot un plaer col.laborar en aquest programa. Fins a la propera trobada! Bon apetit!

Segon Programa!

La segona edició del programa ja ha sortit a la llum!

El càsting:
  • Per problemes logístics fet a l'Alex
Les notícies insòlites:
  • Nens planejen un assassinat
  • Mort a una orgia
  • Mini-titulars
Festa:
  • Discoteques
  • Bars
  • Festes universitaries
Cine:
  • La cartellera
  • Top 5 "Spielberg"
Sexe:
  • Orgasmatron

Capçaleres de diferents seccions:
Opening --> Don't look back into the sun - The libertines
Càsting --> Caperucita feroz - La orquestra mondragón
Re-opening --> Don't take me for granted - Social distortion
Festa --> Yo lo que quiero es irme de fiesta - Dj Marta
Cine --> Movirecord
Sexe --> Ding dong song - Günter

Cançons que van sonar al programa:
I want out - Helloween
Always look at the bright side of life - Brian's life
Zapatillas - El canto del loco
Rojitas - Extrechinato y tu
Last nite - The strokes

Escolta'ns on-line:







Primera part (30 min)







Segona part (60 min)

Descarrega't el programa al teu ordinador:
- Primera part (30 min)
- Segona part (60 min)

Primer Programa!

Hola nanos! Per fí ha arribat el primer programa. Tots els fans del "Sense Ofici Ni Benefici" ja podeu escoltar-nos fora d'ones o fins hi tot descarregar-nos al vostre ordinador i escoltar-nos quan i on volgueu.

A la primera edició vam introduir el programa i vam inaugurar seccions com:

Les noticies insòlites:
  • Transexual embaraçat
  • Tay Zonday a la fama
  • Un home es tira a un eriçó

El càsting:
  • Avui amb la Yuko

Cine
:

  • Les pel·lícules de la cartellera
  • Top 5 "Disney"

La cuina "sexy":
  • Base de "pollo patatas y cebolla"
  • Peix a la sal
  • Macarrons a la gitana

Sexe:
  • **Fora de temps**

Minut 52:30
:

  • El gemec de la Yuko!

Les cançons de les capçaleres:
Opening --> Don't look back into the sun - The libertines
Re-opening --> Du hast - Rammstein
Càsting --> Caperucita feroz - La orquestra mondragón
Cine --> Movirecord
La cuina "sexy" --> The passenger - Iggy Pop
Sexe --> Ding dong song - Günter

Les cançons que van sonar al programa:

Cherry Chocolat Rain - Tay Zonday
Tamally maak - Amr Diab
Rehab - Amy Winehouse
Where is my mind - Placebo


Escolta'ns on-line:







Primera part (30 min)








Segona part (60 min)


Descarrega'ns al teu ordinador:
- Primera part (30 min)
- Segona part (60 min)

Welcome!

Hey, hola a tots! Ja tenim aquí la web del S.O.N.B.

Aquí anirem penjant els programes a mesura que es vagin gravant, reportatges, y sobretot complements al programa com podrien ser receptes de la mà de'n Xavi, crí­tiques per l'Alex o fins hi tot consells sexuals.

Recordeu que qualsevol suggerència pot ser enviada a senseoficinibenefici@gmail.com. Així com heu de fer les noies interessades en el càsting de presentadora.

Arreveure i fins aviat!